Lichaamsgerichte therapie

Ervarings- & lichaamsgerichte therapie is méér dan alleen praten.
Vaak wéten we wel dat wat we doen niet prettig of effectief is, maar blijven we het gedrag toch steeds herhalen. 
Ervaren en voelen hebben echter vaak een sterkere helende werking dan alleen begrijpen.

Deze therapie gaat uit van de helende werking van het zelf voelen, ervaren en doen, naast die van de meer mentale functies van begrijpen, herinneren, denken. Dat betekent echter niet dat er in ervaringsgerichte therapie geen begrip, inzicht en relativering tot stand komt of dat er in het geheel niet gepraat wordt.

Veel zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende paketten (een deel van) de kosten. 
https://www.sblp.nl/PDF/Vergoedingen%20Zorgverzekeraars%202020.pdf

anicca lichaamsgerichte therapie hugIk werk met therapievormen waarbij het lichaam een belangrijk onderdeel is in de benadering van de problematiek. Ik werk met technieken uit o.a.: Neuro Affective Relational Model, Traumawerk, Innerlijk kindwerk, Reichiaans (adem)werk, Bio-energetica, Gestalt, Visualisatie en Meditatie.
Kontakt maken met wat er in jou leeft via ademhaling, beweging, geluid en aanraking is hierbij essentieel.
Door te ervaren dat oude patronen nu niet meer nodig zijn kan je een nieuwe, eigen weg vinden en kun je leren om uiting te geven aan wat er in jou leeft.

Resultaat is dat je je blijer en vrijer door het leven kunt bewegen en tegenslagen gemakkelijker leert verwerken. Je leert werkelijk liefdevol en eerlijk te worden naar jezelf en naar anderen zodat de communicatie in werk- en privé-relaties aanzienlijk zal verbeteren.


Kijk ook op: voor wie?

Meer informatie: www.sblp.nl  

Annemieke Stoel

M 06 4487 0143
E info@anicca.nl