Annemieke

Wie is Annemieke:
Annemieke is enthousiast, warm en open. Ze is gericht op verbinding en ontwikkelen; Ze is bereid om samen met jou tot in de diepte te onderzoeken hoe het tot nog toe van binnen bij jou werkt…. en te onderzoeken hoe je het misschien anders kunt gaan doen.​
“Mijn werk is mijn passie, je bent welkom”.

Een paar feiten:
Ik ben in 1966 geboren in Heemstede. Mijn middelbare school volgde ik in Wageningen (1979 – 1985).
Mijn studie biologie en eerstegraads lesbevoegdheid volgde ik bij de Rijksuniversiteit Utrecht (1985 – 1993).
Gewerkt als beleidsmedewerker onderwijs en later als studieadviseur bij de Rijksuniversiteit Groningen (1993 – 2008).
Gewerkt in mijn bedrijf Anicca (2003 – heden).

De eerste 28 jaar van mijn leven waren gericht op “mijn best doen”, ik was een “tienenmeisje”, ik paste me aan aan wat er van mij verwacht werd. Ik wist eigenlijk niet wie ik zelf was.
Tijdens de eerste sessie lichaamsgerichte therapie in 1995 ging bij mij “het licht aan”. Ik ontdekte hoezeer ik aan de buitenkant geleefd had; ik begon aan de lange weg naar binnen, naar mezelf!
Sindsdien ben ik via vele opleidingen, cursussen, trainingen en workshops “op mijn eigen pad”. Met vallen en opstaan uiteraard, en elke keer op een diepere laag. Voorbij de patronen en de angsten vind ik steeds meer bedding om mezelf te zijn in verbinding en vrijheid. Dat is niet perse gemakkelijk, maar vanuit het vermogen dieper te durven voelen, geeft de waarheid altijd rust.
Sinds 2009 werk ik als zzp-er in mijn eigen praktijk. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en houd ervan een stuk met mensen mee te lopen op hún pad. Recent heb ik (familie)opstellingen toegevoegd aan mijn werkwijze en dit blijkt een zeer waardevolle aanvulling voor inzicht en heling.
Ik heb twee jong volwassen zonen en een labradoodle hond.

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring in dit werk en heb ik vele opleidingen en cursussen gedaan, de belangrijkste noem ik hieronder:
NRT-EI, IP BodyMind Opleidingen (1996 – 2001)
Traumatraining, Aumm Instituut (2010 – 2011)
NARM, BodyMind Opleidingen (2014 – 2015)
Growing in Love, Aumm Instituut (2016 – 2017)
EMDR, BiVT (2021), Aumminstituut (2011)
Polyvagaal Therapie, Deb Dana (2021)
Supervisie opleiding, SBLP (2019 – 2022)
Opleiding systemisch werken, Welopstellingen (2022 – 2023)

Ik ben lid van de SBLP en de RBCZ en mijn sessies worden daardoor (gedeeltelijk) vergoed uit veel aanvullende verzekeringen. Er is dus altijd een eigen bijdrage! 
Voor trajecten betaald door je werkgeven gelden andere tarieven, vraag een offerte aan!

Blij word ik van:
dansen (5-Ritmes en Biodanza), (moes)tuinieren, kletsen, zelfgebakken appeltaart, koud water zwemmen en natuurlijk van mijn kinderen en dieren.