Leertherapie

Wanneer je de opleiding Integrated Psychotherapy van BodyMind Opleidingen of de Inner Life opleiding Lichaamsgericht Therapeut volgt, ben je welkom om leertherapie te volgen.

Leertherapie duurt vijf kwartier en is in eerste instantie gericht op jouw eigen proces. Zo kun je ook zelf ervaren hoe jij als cliënt sessies ervaart.

In de leertherapie is er extra tijd voor vragen over de opleiding, eigen inbreng en om te reflecteren op jouw proces.
Uiteraard is er ook tijd om het geleerde in de opleiding nader te bevragen en te onderzoeken.

Ik vind het fijn als je een A4 schrijft ná de sessie over jouw belevingen en inzichten.

Supervisie

Voor collega’s lichaamsgerichte therapie en andere professionals die met mensen werken geef ik (ervaringsgerichte) supervisie. Om verder te ontwikkelen en professionaliseren,

Omdat je juist ook als therapeut of hulpverlener, werkend met mensen, altijd weer tegen dingen aanloopt die je (te veel) raken, of waar je van in de war raakt, of voor een stuk verdieping van je eigen proces.
Zelf volg ik ook regelmatig supervisie en zie dat als noodzakelijke en waardevolle motor van mijn eigen proces als mens en als therapeut.

Ik werk in supervisie met een “open space”: al jouw inbreng is welkom. Je kunt je eigen proces of een casus inbrengen over een speciaal thema of bijvoorbeeld een individuele cliënt of werksituatie.

Sessies duren vijf kwartier.