Ik houd van mijn werk als therapeut, ik houd ervan om een tijdje met mensen mee te lopen om te kijken waar de blokkades zitten en waar de beweging weer mag ontstaan.
De essentie van mijn werk zie ik als een gezamenlijk proces, waarbij een transformatie op gang kan komen waardoor je meer jezelf kan zijn.
Meer leven vanuit je essentie geeft het gevoel dat je verbonden bent met alles en iedereen om je heen. Het maakt dat je levensenergie, kracht, creativiteit en liefde kunnen stromen.

Annemieke

Sinds een aantal maanden volg ik lichaamsgerichte therapie bij Annemieke. Ondanks de nog korte periode heb ik ontdekt dat ik meer van mijzelf kan/durf laten zien. En durf ik plannen te maken. Ik ben goed geholpen met deze vorm van therapie. Annemieke is erg lief, open en betrouwbaar.

Agnes

Annemieke luistert en voelt in.. je voelt je gehoord, gezien en begrepen en het belangrijkste: zonder oordeel. Ze neemt tijdens de gesprekken goed je lichaamstaal waar en zorgt voor een moment van rust als dat nodig is om te ervaren, voelen en te beseffen. Annemieke kan je goed uitleggen hoe je lichaam wetenschappelijk werkt; voor mij was dit belangrijk om te kunnen snappen waarom mijn lichaam in situaties een reactie geeft. Kortom een fijne therapeut, verstand van zaken en goed bereikbaar.

Petra