Welkom

Mijn passie is mensen te begeleiden om “blijer en vrijer” door het leven te gaan.
Je kunt bij mij terecht voor lichaams- of ervaringsgerichte psychotherapie, traumawerk, leertherapie en supervisie. Sinds dit jaar begeleid ik ook (familie)opstellingen.

Ik werk o.a. met het onderzoeken in jezelf van angsten, overspannenheid of burn-outklachten, depressie en (ontwikelings)trauma’s.

Ervaringsgericht wil zeggen dat we niet alleen maar praten en begrijpen vanuit ons “denkhoofd”, maar ook stilstaan bij jouw gevoel, bij de emoties die spelen. Lichaamsgericht wil zeggen dat we oefeningen kunnen doen om je lichaam weer te voelen.
Ik leer je manieren om anders dan tot nog toe, om te gaan met de obstakels in je leven, welkom!

Met veel warmte en rust begeleid ik je om contact te maken met wat er bij je leeft. Er tijd om stil te staan bij dat wat werkelijk belangrijk voor je is, of om daar samen naar op zoek te gaan.
Je kunt ervan uit gaan dat ik je met liefde, respect en eerlijkheid benader. Ik ben bereid om jou te begeleiden (nieuwe) stappen te zetten zodat er ruimte komt voor verandering in jouw leven.

Veel zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende verzekering (een deel van) de kosten. Er is dus altijd een eigen bijdrage

Momenteel bied ik ook digitale sessies. Dit blijkt prima te werken, zéker als we elkaar ook live hebben ontmoet.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Welkom
Annemieke